Naluvia

Λογαριασμός και προσωπικά δεδομένα

Διαγραφή του λογαριασμού σου στο Naluvia

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και τα σχετικά δεδομένα από την εφαρμογή Naluvia. Η διαγραφή είναι οριστική.

Στην εφαρμογή

  1. Άνοιξε το Naluvia και μετά την καρτέλα Ρυθμίσεις.
  2. Στην ενότητα Ο λογαριασμός σου, αν χρειάζεται, συνδέσου στον λογαριασμό που θέλεις να διαγράψεις με την επιλογή Σύνδεση ή εγγραφή.
  3. Πάτησε Διαγραφή του λογαριασμού μου.
  4. Διάβασε την επιβεβαίωση Να διαγραφεί ο λογαριασμός σου; και επιβεβαίωσε με Διαγραφή του λογαριασμού μου.

Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Το μήνυμα Ο λογαριασμός σου διαγράφηκε. επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Ποια δεδομένα διαγράφονται;

Η διαγραφή αφαιρεί από την ενεργή βάση δεδομένων του Naluvia τον λογαριασμό σου (διεύθυνση email ή αναμετάδοσης, εφόσον υπάρχει, εμφανιζόμενο όνομα και κατακερματισμένο κωδικό πρόσβασης, όπου εφαρμόζεται), τη σύνδεση με Apple, τις προσωπικές μίξεις και τα δεδομένα συγχρονισμού τους, τις συνεδρίες σύνδεσης, τους συνδέσμους επαναφοράς κωδικού και τις αναφορές συνδρομής που έχει καταγράψει το Naluvia.

Οι αναφορές τεχνικών σφαλμάτων, όπου αποκρύπτονται μυστικά στοιχεία και διευθύνσεις email, διατηρούνται για 30 ημέρες από την τελευταία εμφάνιση του σφάλματος. Για περισσότερα σχετικά με τα διαγνωστικά και τις υπηρεσίες τρίτων, διάβασε την πολιτική απορρήτου.

Αν χρησιμοποιείς Σύνδεση με Apple

Μετά τη διαγραφή των δεδομένων του λογαριασμού Naluvia, ο διακομιστής ζητά από την Apple την ανάκληση των σχετικών αδειών σύνδεσης. Αν αποτύχει, δοκιμάζει ξανά. Διατηρούνται μόνο τα κρυπτογραφημένα τεχνικά διακριτικά και οι πληροφορίες που χρειάζονται για την ανάκλησή τους, για έως 30 ημέρες μετά τη διαγραφή· το προφίλ και ο λογαριασμός σου στο Naluvia δεν διατηρούνται για αυτές τις προσπάθειες.

Αν η άδεια εξακολουθεί να εμφανίζεται στον λογαριασμό Apple, μπορείς επίσης να σταματήσεις χειροκίνητα τη χρήση της Σύνδεσης με Apple για το Naluvia. Αυτή η ενέργεια στην Apple δεν αντικαθιστά τη διαγραφή των δεδομένων Naluvia που περιγράφεται παραπάνω.

Αν έχεις συνδρομή

Η διαγραφή του λογαριασμού Naluvia δεν ακυρώνει τη συνδρομή σου στο Google Play ή στο App Store. Ακύρωσέ τη ξεχωριστά στην ενότητα συνδρομών του καταστήματος από το οποίο έγινε η αγορά. Τα δεδομένα που διατηρούν η Google ή η Apple διέπονται από τους δικούς τους κανόνες.

Αίτημα διαγραφής χωρίς την εφαρμογή

Μπορείς επίσης να ζητήσεις τη διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων με email, χωρίς να εγκαταστήσεις ξανά το Naluvia. Γράψε από τη διεύθυνση που συνδέεται με τον λογαριασμό, αναφέροντας ότι θέλεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Naluvia. Αν η Apple κρύβει τη διεύθυνσή σου ή ο λογαριασμός δεν έχει διεύθυνση, ανέφερε ότι χρησιμοποιείς σύνδεση με Apple: η υποστήριξη θα σε βοηθήσει να επαληθεύσεις τον σωστό λογαριασμό.

Αίτημα διαγραφής με email

Διεύθυνση υποστήριξης: naluvia@smartapps.ovh. Μην στέλνεις ποτέ τον κωδικό σου ή στοιχεία πληρωμής.