Tili ja henkilötiedot
Poista Naluvia-tilisi
Voit poistaa tilisi ja siihen liittyvät tiedot Naluvia-sovelluksessa. Poisto on pysyvä.
Sovelluksessa
- Avaa Naluvia ja sitten välilehti Asetukset.
- Kirjaudu tarvittaessa poistettavalle tilille osiossa Tilisi valitsemalla Kirjaudu tai rekisteröidy.
- Paina Poista tilini.
- Lue vahvistus Poistetaanko tilisi? ja vahvista valitsemalla Poista tilini.
Internetyhteys tarvitaan. Viesti Tilisi on poistettu. vahvistaa onnistumisen.
Mitä tietoja poistetaan?
Poisto poistaa Naluvian aktiivisesta tietokannasta tilisi (sähköposti- tai välitysosoitteen, jos sellainen on, näyttönimen ja mahdollisen salasanan tiivisteen), Apple-yhteyden, henkilökohtaiset miksaukset, niiden synkronointitiedot, kirjautumisistunnot, salasanan palautuslinkit ja Naluvian tallentamat tilausviitteet.
Tekniset virheraportit, joista salaisuudet ja sähköpostiosoitteet on peitetty, säilytetään 30 päivää viimeisimmän esiintymisen jälkeen. Lue diagnostiikasta ja kolmansien osapuolten palveluista lisää tietosuojakäytännöstä.
Jos käytät Apple-kirjautumista
Naluvia-tilin tietojen poiston jälkeen palvelin pyytää Applea peruuttamaan liittyvät kirjautumisluvat. Virheen sattuessa se yrittää uudelleen. Vain salatut tekniset tunnukset ja niiden peruuttamiseen tarvittavat tiedot säilytetään enintään 30 päivää poiston jälkeen. Profiiliasi tai Naluvia-tiliäsi ei säilytetä näitä yrityksiä varten.
Jos lupa näkyy edelleen Apple-tililläsi, voit myös lopettaa Kirjaudu Applella -toiminnon käytön Naluviassa manuaalisesti. Tämä Applen toiminto ei korvaa yllä kuvattua Naluvia-tietojesi poistoa.
Jos sinulla on tilaus
Naluvia-tilin poistaminen ei peru Google Play- tai App Store -tilaustasi. Peru tilaus erikseen sen kaupan tilausosiossa, jossa teit ostoksen. Googlen tai Applen säilyttämiin tietoihin sovelletaan niiden omia sääntöjä.
Pyydä poistoa ilman sovellusta
Voit myös pyytää tilisi ja sen tietojen poistoa sähköpostitse asentamatta Naluviaa uudelleen. Kirjoita tiliin liitetystä osoitteesta ja kerro haluavasi poistaa Naluvia-tilisi. Jos Apple piilottaa osoitteesi tai tililläsi ei ole osoitetta, mainitse Apple-kirjautuminen: tuki auttaa vahvistamaan oikean tilin.
Tuen osoite: naluvia@smartapps.ovh. Älä koskaan lähetä salasanaasi tai maksutietojasi.