Naluvia

חשבון ונתונים אישיים

מחיקת חשבון Naluvia שלכם

אפשר למחוק את החשבון ואת הנתונים המשויכים אליו מתוך אפליקציית Naluvia. המחיקה סופית.

באפליקציה

  1. פתחו את Naluvia ואז את הלשונית הגדרות.
  2. בקטע החשבון שלכם, התחברו לחשבון שברצונכם למחוק במידת הצורך באמצעות התחברות או הרשמה.
  3. לחצו על מחיקת החשבון שלי.
  4. קראו את האישור למחוק את החשבון שלכם? ואז אשרו באמצעות מחיקת החשבון שלי.

נדרש חיבור לאינטרנט. ההודעה החשבון שלכם נמחק. מאשרת שהפעולה הצליחה.

אילו נתונים נמחקים?

המחיקה מסירה ממסד הנתונים הפעיל של Naluvia את החשבון (כתובת אימייל או כתובת ממסר אם קיימת, שם תצוגה וגיבוב הסיסמה, לפי העניין), את הקישור ל-Apple, את המיקסים האישיים ונתוני הסנכרון שלהם, את הפעלות ההתחברות, את קישורי איפוס הסיסמה ואת פרטי ההפניה למינוי שנשמרו ב-Naluvia.

דוחות שגיאות טכניות, שבהם סודות וכתובות אימייל מוסתרים, נשמרים ל-30 יום מאז המופע האחרון. למידע נוסף על האבחון ועל שירותי צד שלישי, עיינו במדיניות הפרטיות.

אם אתם משתמשים בהתחברות עם Apple

לאחר מחיקת נתוני חשבון Naluvia, השרת מבקש מ-Apple לבטל את הרשאות ההתחברות המשויכות. אם הפעולה נכשלת, הוא מנסה שוב. רק אסימונים טכניים מוצפנים והמידע הדרוש לביטולם נשמרים, למשך 30 יום לכל היותר לאחר המחיקה; הפרופיל וחשבון Naluvia שלכם אינם נשמרים לצורך הניסיונות האלה.

אם ההרשאה עדיין מופיעה בחשבון Apple שלכם, אפשר גם להפסיק ידנית להשתמש בהתחברות עם Apple עבור Naluvia. הפעולה הזו אצל Apple אינה מחליפה את מחיקת נתוני Naluvia שתוארה למעלה.

אם יש לכם מינוי

מחיקת חשבון Naluvia אינה מבטלת את המינוי שלכם ב-Google Play או ב-App Store. יש לבטל אותו בנפרד בקטע המינויים של החנות שבה בוצעה הרכישה. הנתונים שבידי Google או Apple כפופים לכללים שלהן.

בקשת מחיקה ללא שימוש באפליקציה

אפשר לבקש את מחיקת החשבון והנתונים גם באימייל, בלי להתקין מחדש את Naluvia. כתבו מהכתובת המשויכת לחשבון וציינו שברצונכם למחוק את חשבון Naluvia. אם Apple מסתירה את הכתובת או שלחשבון אין כתובת, ציינו שאתם משתמשים בהתחברות עם Apple: התמיכה תעזור לאמת את החשבון הנוגע לבקשה.

בקשת מחיקה באימייל

כתובת התמיכה: naluvia@smartapps.ovh. אל תשלחו סיסמה או פרטי תשלום.